Интернет маркетинг. Дигитална маркетинг стратегия, планиране и концентриране на ограничени ресурси в най-добрите възможности. Комбинирайки уменията за изработка на уеб сайт, поддръжката и мониторинг, ние създадохме собствена система за е-маркетинг.  Тя включва проучване на конкурентна среда в Интернет – онлайн пространството, оценка на конкуренцията за географски регион, в който се развива дейността или към който е насочена, извършване подобрения по уеб дизайна на Вашият сайт/онлайн магазин и следене на потребителско търсене – начини/методи/обем. Задължителен момент за успешна кампания е маркетинга за търсещи машини. Следене на потребителско търсене – начини/методи/обем и при силно конкурентна среда – изготвявне на план за платена реклама в GOOGLE.

ПЛАН – ДЕЙСТВИЕ – НАБЛЮДЕНИЕ – РЕЗУЛТАТИ – ПОДОБРЕНИЕ 

В допълнение използваме и блог маркетинг – създаване на статии, публикации. Услугата е известна като копирайтинг – професионално създаване на уникален текст + СЕО, комбиниращ най-добрите практики за достигане на максимално голяма аудитория.

СЕО оптимизация – месечни подобрения по код, стратегическо създаване на насочващ текст,
обновяване на модули за разпостранение на съдържание
Линк билдинг – създаване на активни връзки в сайтове собственост на фирмата ни
– медийни и блогови с доказана история повече от 10 години.
Използване на всички налични технологични решения за подобряване
и осъвършенстване на платформа и методи за разгласяване.
Създаване на Фейсбук страница и контрол на рекламни кампании.
Създаване и контрол на промоции и кампании за привличане на аудитория.

Готови ли сте да започнем?

Очакваме Ви! Свържете се с нас още сега

Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"

Къде да ни откриете (карта-местоположение)

гр.Пловдив, бул.Източен 131 ет.1 | тел. за контакт : 0898 78 38 56