Копирайтинг услугите, които предлагаме са в основата на успешните ни сайтове. Създаване на съдържание, отговарящо на предлаганите стоки и услуги на нашите клиенти е основна задача на творческия ни колектив. SEO оптимизирани текстове.

Копирайтинг (copywriting) е добре позната услуга за създаване на разгласителни текстове. Но тези текстове са преди всичко с маркетингова цел. Създадените текстове са предназначени за публикуване в сайтове, блогове, е-магазини. Те могат да бъдат кратки – част от слоган или по-обширни (статия, презентация, продуктов опис и т.н). Съчетавайки създаването на уникални текстове с уменията ни в SEO оптимизация на уеб сайт, можем да промотираме предлагани стоки и услуги, позиционирайки ги на по-добри позиции при потребителско търсене. По този начин сайтовете на клиентите ни се ползват от по-голяма посещаемост и с по-висок интерен на предлаганите от тях продукти и извършвани услуги.

Изкуството на маркетинга

Да създадеш интригуващ тескт за уеб сайт е повече от предизвикателство. Освен, че създаденото съдържание трябва да бъде качествено и граматически издържано, то трябва да обслужва основните цели, които често са прекалено обикновени и еднотипни. Уеб пространството изобилства от текстове за почти всичко. В много от сайтовете един и същ текст се копира и разпостранява. Това кара потребителя да игнорира добре познати фрази и скучни описания.  Добрия копирайтър знае как да задържи вниманието на читателя и да го насочи към конкретна цел, продукт, услуга. Резултатите не закъсняват – добре написаната статия кара читателя да посети магазина или специализирания сайт на продавача. Разбира се, добра практика е да се следи и анализира посещаемостта на сайта с инструменти на GOOGLE.

Ако имате нужда от копирайтинг услуги, можете да се свъжете с нас > виж контакти