Оптимизация на уеб сайт (СЕО) за по-добро класиране при търсене е един от основните елементи на дигиталната маркетингова стратегия.

Search Engine Optimization в превод „оптимизация за търсещи машини“ е дългосрочен проект, който изисква инвестиция. Важен момент за успешната СЕО кампания е тя да бъде включена от самото създаване на уеб сайта. Клиента трябва да определи желаните цели и бюджет. Въз основа на предварителен анализ, оценка на сферата на дейност и нивото на конкуренция ние ще изготвим максимално точен план за действие. Както споменахме, процеса на оптимизация изисква инвестиция. Услугата се извършва в два етапа – първоначална оптимизация, която включва нейното активиране при изработката на сайта и втори етап – мониторинг, анализ и постоянни подобрения. За постигане на желаният резултат препоръчваме годишен абонамент за услугата. Фирмен сайт, целящ класиране в топ 10 (присъствие ма 1-ва и/или 2-ра страница в google) изисква минимум 10 часа работа в рамките на един месец от страна на екип специалисти. Цената за услугата се образува в съответствие с размерите на проекта.

Използваме инструменти за мониторинг и оценка на постиженията. Съчетавайки ги с добрите практики, реализираме желаните цели за нашите клиенти.

Дългосрочните резултати се постигат с усилен труд, умения и опит.
С реализирани проекти с доказан успех, екипа на WebGelectronic може да се похвали с редица постижения в тази област. Ако желаете да направите първи стъпки за СЕО оптимизация на сайт и искате да получите консултация, можете да се свържете с нас.

Вили Елит Пампорово

Фризьорски салон Сузи Пловдив

Бетонови изделия Пловдив

Рибен колаген Триколаген


Студио за интериорен дизайн
Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"