Оптимизация на уеб сайт (СЕО) за по-добро класиране при търсене е един от основните елементи на дигиталната маркетингова стратегия.

Search Engine Optimization в превод „оптимизация за търсещи машини“ е дългосрочен проект, който изисква инвестиция. Важен момент за успешната СЕО кампания е тя да бъде включена от самото създаване на уеб сайта. Клиента трябва да определи желаните цели и бюджет. Въз основа на предварителен анализ, оценка на сферата на дейност и нивото на конкуренция ние ще изготвим максимално точен план за действие. Както споменахме, процеса на оптимизация изисква инвестиция. Услугата се извършва в два етапа – първоначална оптимизация, която включва нейното активиране при изработката на сайта и втори етап – мониторинг, анализ и постоянни подобрения. За постигане на желаният резултат препоръчваме годишен абонамент за услугата. Фирмен сайт, целящ класиране в топ 10 (присъствие ма 1-ва и/или 2-ра страница в google) изисква минимум 10 часа работа в рамките на един месец от страна на екип специалисти. Цената за услугата се образува в съответствие с размерите на проекта.

Използваме инструменти за мониторинг и оценка на постиженията. Съчетавайки ги с добрите практики, реализираме желаните цели за нашите клиенти.

Long-term results are achieved with hard work, skills and experience.
С реализирани проекти с доказан успех, екипа на WebGelectronic може да се похвали с редица постижения в тази област. Ако желаете да направите първи стъпки за SEO и искате да получите консултация, можете да се свържете с нас.

Вили Елит Пампорово

Фризьорски салон Сузи Пловдив

Бетонови изделия Пловдив

Рибен колаген Триколаген


Студио за интериорен дизайн
We inform you that WebGelectronic processes your personal data for the purpose of verifying and responding to your inquiries, as well as improving service quality. More information can be found under "Privacy"