Оптимизация на уеб сайт (СЕО) за по-добро класиране при търсене е един от основните елементи на дигиталната маркетингова стратегия.

Search Engine Optimization в превод „оптимизация за търсещи машини“ е дългосрочен проект, който изисква инвестиция. Важен момент за успешната СЕО кампания е тя да бъде включена от самото създаване на уеб сайта. Клиента трябва да определи желаните цели и бюджет. Въз основа на предварителен анализ, оценка на сферата на дейност и нивото на конкуренция ние ще изготвим максимално точен план за действие. Както споменахме, процеса на оптимизация изисква инвестиция. Услугата се извършва в два етапа – първоначална оптимизация, която включва нейното активиране при изработката на сайта и втори етап – мониторинг, анализ и постоянни подобрения. За постигане на желаният резултат препоръчваме годишен абонамент за услугата. Фирмен сайт, целящ класиране в топ 10 (присъствие ма 1-ва и/или 2-ра страница в google) изисква минимум 30 часа работа в рамките на един месец от страна на екип специалисти. Цената за услугата се образува в съответствие с размерите на проекта.

Използваме инструменти за мониторинг и оценка на постиженията. Съчетавайки ги с добрите практики, реализираме желаните цели за нашите клиенти.

Long-term results are achieved with hard work, skills and experience.
С реализирани проекти с доказан успех, екипа на WebGelectronic може да се похвали с редица постижения в тази област. Ако желаете да направите първи стъпки за SEO и искате да получите консултация, можете да се свържете с нас.

Сред нашите клиенти са

 

seo-project-3

seo-project-4seo-project-5

сглобяеми къщи

gtp-plovdiv