G електроник ще участва в Dell Technologies Forum София 2019В епоха на интензивни промени в бизнеса и бързи промени в технологиите, трябва да имаш достъп до цялата най-нова информация за нови инструменти и идеи за осигуряване на вашата ИТ организация, за да си напред пред конкурентите си.

Форумът на Dell Technologies е събитие, където може да се видят и открият продукти и решения, които да осигурят това. Този форум е блестяща възможност да се опознаят новите технологични иновации и да осъзнаеш как нововъзникващите технологии действат като волан за превръщането на въображенията в реалност, като същевременно оправомощават хора и предприятия. Това е една платформа, на която можеш да откриеш възможностите на бъдещето.

Под общата тема на „Реалната трансформация“ форумът е събитие, на което може да се видят технологичните ленти на Dell Technologies – Dell, Dell EMC, VMware, Pivotal, RSA, Virtustream и SecureWorks – всички на едно място.
На Dell Tech Forum се срещат партньори от цялата страна, изживяват се интерактивни демонстрации и се срещащ с експертите в бранша.

„G електроник“ е редовен участник в Dell Technologies Forum. Форумът на Dell Technologies е събитие на което се срещаме и общуваме с нашите надеждни партньори. Запознаваме се с нововъзникващи технологии като изкуствен интелект, виртуална реалност, машинно обучение, 5G и IoT, които ни помагат в работата ни.

Posted in НовиниTagged , , , , , , , , , ,