Система за резервации на час онлайн за фризьорски салон, козметика и маникюр

Система за резервации на час онлайн за фризьорски салон, козметика и маникюр

Създаване на резервация в уеб сайт включва система за онлайн резервации, интеграция и техническа поддръжка на модула от WebGelectronic.
Какво представлява резервационната система?
Специализиран модул, предназначен за интеграция в CMS базиран динамичен уеб сайт или онлайн магазин. Създадените от нас уеб сайтове и онлайн магазини са съвместими с резервационната система, преминали са успешно тестове за съвместимост и UX/UI дизайн. Това гарантира безпроблемната им работа и непрекъснатост на услугата. Системата дава възможност за записване на час / направа на резервация през сайта в реално време. Клиента ще може да избира желаната услуга/ден/час и служител на фризьорския или козметичен салон.
Какво ще виждат вашите клиенти?


Администрация
Администратора на сайта ще може да приема/отказва резервация, въвежда ръчно и администрира запазване на часове/услуги към служители на фризьорският/козметичен салон.


Каква е цената за интеграция на модула?
Цената се определя в зависимост от броя и сложността на различните компоненти, които клиента желае да бъдат интегрирани.

Свържете се с нас още сега. Попълнете формата за контакт или се обадете в офиса ни на GSM 0898 78 38 56 (> see contacts)

We inform you that WebGelectronic processes your personal data for the purpose of verifying and responding to your inquiries, as well as improving service quality. More information can be found under "Privacy"
Posted in Новини, Проекти