Изработка на уеб сайт. Всеки уеб сайт трябва да бъде лесно откриваем и да изглежда професионално. Притежанието на уеб сайт не е желание, а необходимост за всеки бизнес. Изработката му е важен момент. Крайният резултат трябва да бъде бърз сайт с индивидуална визия, лесно меню, разбираемо съдържание и най-важното – добре индексиран в Google. WebGelectronic ще гарантира правилната конструкция и съвместимост на уеб сайта с Андроид смартфони, iOS телефони и таблети, Windows тъчскрийн компютри и съвременни хардуерни устройства. Вече повече от десет години ние слушаме нашите клиенти и се грижим за постигането на желаните от тях резултати. Създаваме и постоянно подобряваме за тях уникални уеб сайтове. Оптимизираме ги за достъп от широк спектър устройства. Изработката на уеб сайта е само началото. Започвайки одобрен от клиент проект, работим усилено не само до неговото завършване. Продължаваме и след това. Осигуряваме поддръжка и следим за правилното функциониране на уеб сайта.

За да бъде създаден един интернет сайт, той се нуждае от:

1.Домейн. За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име. Това е адресът на който ще бъде той. (пример: gelectronic.com). Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. След изтичането на заплатеният период, Вие решавате дали да подновите или прекратите запазването на домейна си. Прекратяването означава спиране на сайта.

2.Хостинг. Това е пространството, на което се складират всички елементи на даден сайт. В зависимост от нужното дисково пространство, брой бази данни и генериран месечен трафик, клиента заплаща подходящият план. Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време. След изтичане на предплатеният срок, услугата се подновява. В противен случай уеб сайта спира да функционира.

3.Уеб дизайн. Най-опростената дефиниция на уеб дизайн е „подредбата на елементите“

4.Уеб разработка. Това е уеб дизайн + всички изпълними програми и скриптове. След серия от тестове за стабилност на системата, следва..

Създаване на страници, категории и всичко, което клиента е посочил и одобрил в предварително изготвеният проект. Изработваме всички нужни елементи: фирмено лого, банери, бутони, заснемане на обекти и продукти за създаване на каталог. При създаване на сайт с е-магазин предлагаме първоначално запълване с продукти, което може да включва и обработка на описание + обработка на продуктови изображения. Предлагаме и направа на рекламни материали свързани с дейността – флаери, календари, брошури, дипляни.

Ние от WebGelectronic сме готови да чуем Вашите идеи и желания. Можем да създадем за Вас професионален фирмен сайт, личен сайт, опростена интернет страница, сайт-каталог, портфолио, блог, online shop. Това, което ни отличава е индивидуален подход и висока ефективност.

Свържете се с нас още сега. Попълнете формата за контакт или се обадете в офиса ни на GSM 0898 78 38 56 (> see contacts)

CONTACT FORM

We inform you that WebGelectronic processes your personal data for the purpose of verifying and responding to your inquiries, as well as improving service quality. More information can be found under "Privacy"