При изработката на онлайн магазин или e-commerce (икомерс) ние се съобразяваме с особеностите на Вашият бизнес. Това е важен детайл за постигането на добър резултат – повече клиенти и продажби. Онлайн магазина Ви може да предлага различни стоки, което изисква уникален дизайн, съобразен с предлаганите от Вас продукти. Основните цели на всеки магазин са представянето на един или повече продукти и реализирането на продажбата им.

Уеб дизайн за онлайн магазини
Изработените от нас е-магазини са строго индивидуални и са резултат на предварителен анализ, много часове труд и внимание към всеки детайл. Дизайнерския ни екип ще изслуша всички Ваши желания относно форми, цветове и други специфични изисквания.

Compatibility with smartphone and tablet
Важен детайл, с който търговеца трябва да се съобрази е, че относителният дял на домакинствата, притежаващи мобилни телефони (сматфони, iPhone, iPad, таблети) в България е близо 90% по официална информация на НСИ. Според нас е абсолютно задължително всеки магазин да е с адаптивен дизайн, за да бъде удобен при посещение от мобилни телефони и устройства.

Лесен за ползване контролен панел. „Сърцето“ на Вашия магазин е контролния (администраторски) панел, в който ще оперирате всеки ден – създаване на категории, продукти, страници, новини и всичко свързано с дейността. Контролният панел на изработените от WebGelectronic магазини е на български език, но може да се конвертира и на английски език. В контролния панел могат да бъдат включени редица модули – за статистически данни, доклади за продажби, клиенти, наблюдение на трафик етц. Контролното табло е лесно за ползване и не изисква специфични знания и умения.

Оптимизация за онлайн магазини. Не по-малко значение има как е позициониран магазина и продуктите при търсене в Google. По-добра позиция при търсене е предпоставка за по-висока посещаемост, повече импресии и възможност за повече продажби. SEO оптимизация е инструментът за постигане на тази цел. Процеса на оптимизиране включва детайлен анализ на обем търсене, регион на търсене, оценка на конкуренцията. Изготвяне на стратегия за продуктово позициониране.

Поддръжка за интернет магазин – обновяване на бази данни и активни модули, защита от атаки, възстановяване

Online store support
Онлайн магазина в своята същност е уеб сайт. Техническата поддръжка се таксува въз основа на активирани модули, големина на бази данни, честота на обновяване и бекъп. Извършваме месечна техническа поддръжка на разработени от нас уеб сайтове и е-магазини, като предлагаме пакетна цена още при изработката на онлайн магазина Ви.

Цени за изработка. Споделете с нас желаната визия и функционалности, с които ще разполага Вашия интернет магазин. Разходите по изработка и поддръжка се формират след среща с клиента. Въз основа на обем, цели и брой активни модули, ние ще изготвим индивидуална оферта, посочвайки срок на изпълнение и всички детайли по процеса. В случай, че клиента иска да се възползва и от СЕО оптимизация – услуги за подобряване видимостта в търсещи машини (Google) и дигитален маркетинг, той ще получи пакетна цена.


Защо трябва да имате е-магазин? Количеството на търговията, която се осъществява електронно нараства с бързи темпове. Днес е напълно задължителна за всеки търговец да предлага своите продукти и услуги онлайн. Така достига до своите клиенти по-бързо и им дава възможността да пазаруват в удобно за тях време.