3 начина да направите уеб сайта по-добър още днес

Петър Гозманов • Уеб дизайн и маркетинг на съдържание с повече от 7 години опит в областта на изработката и поддръжката на уеб сайтове.

Имате усещане, че уеб сайта изглежда остарял? Няколко промени може да са всичко, от което се нуждае, за да си възвърне блясъка. Ще разгледаме три основни модификации, които ще помогнат за да подобрите визията и да привлечете нови посетители.


1. Подновете изображенията
Изведете сайта до нови позиции със свежи, висококачествени изображения. Предпочитана от собствениците опция е да ангажират професионален фотограф, които да Ви осигури персонализирана фотография. Ако бюджета не позволява наемането му, тогава можете да използвате компютърно генерирани изображения.
Защо е важно да обновявате визуалните елементи в сайта? Потребителите обичат промените. Това е причината посетителите да се връщат отново и отново. Промените са признак, че Вие сте тук а сайта е жив.


2. Използвайте интересен шрифт
Спрете да се ограничавате при използване на шрифтове. Arial не е единствения шрифт. Предизвикайте интерес като вмъкнете нещо ново и нестандартно. Резултата ще Ви изненада. Препоръчваме използванте на един единствен шрифт за целия сайт и втори, който ще ползвате за заглавията.


3. Постигнете баланс на цветовата гама
Ярките цветове, наситения нюанс, забавните и живи нотки са новият хит. Прегледайте използваните до този момент цветове и помислете за вмъкването на още един. Успеха се крие в балансирането на цветовата гама.

 


Имате нужда от професионалист за Вашият сайт. Свържете се с нас

Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"

Публикувана в Новини