Система за резервации на час онлайн за фризьорски салон, козметика и маникюр

Система за резервации на час онлайн за фризьорски салон, козметика и маникюр

Създаване на резервация в уеб сайт включва система за онлайн резервации, интеграция и техническа поддръжка на модула от WebGelectronic.
Какво представлява резервационната система?
Специализиран модул, предназначен за интеграция в CMS базиран динамичен уеб сайт или онлайн магазин. Създадените от нас уеб сайтове и онлайн магазини са съвместими с резервационната система, преминали са успешно тестове за съвместимост и UX/UI дизайн. Това гарантира безпроблемната им работа и непрекъснатост на услугата. Системата дава възможност за записване на час / направа на резервация през сайта в реално време. Клиента ще може да избира желаната услуга/ден/час и служител на фризьорския или козметичен салон.
Какво ще виждат вашите клиенти?


Администрация
Администратора на сайта ще може да приема/отказва резервация, въвежда ръчно и администрира запазване на часове/услуги към служители на фризьорският/козметичен салон.


Каква е цената за интеграция на модула?
Цената се определя в зависимост от броя и сложността на различните компоненти, които клиента желае да бъдат интегрирани.

Свържете се с нас още сега. Попълнете формата за контакт или се обадете в офиса ни на GSM 0898 78 38 56 (виж контакти)

Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"
Публикувана в Новини, Проекти