Редизайн или нов сайт?

Когато уебсайтът не покрива очакванията ви

Предизвикателствата при изработването на уеб сайт и неговото поддържане не са малко. Нашите клиенти често имат подобни видове предизвикателства, които им пречат да развият своя потенциал.
Те не са сигурни какво трябва да направят. Знаят, че уеб сайтът им или онлайн маркетингът не работят, но не знаят защо или как да решат проблема. Обезкуражени са от лошия трафик. Те имат приличен сайт, но никой не може да го намери. Разочаровани са от липсата на онлайн клиенти. Трафикът на уебсайта не се превръща в клиенти или продажби. Уморени са от губене на време и пари. Те губят твърде много енергия и време, като правят нещата лично или по телефона(като повтарят същата информация на потенциални клиенти).
G електроник ще ви помогне да намерите пътя към успеха на вашия проект и какви пречки стоят пред него. Ние ше създадем персонализиран и поетапен план за действие.
Как ще изглежда планът за действие? Това зависи от вашите цели.Планът за действие може да бъде прост или може да включва няколко фази. Няма да знаем, докато не разгледаме вашия уеб сайт и нуждите ви от онлайн маркетинг.

Валентин Гозманов
CEO gelectronic.com
web.gelectronic.com

Публикувана в НовиниОтбелязана с ,