Изработка на уеб сайт. Всеки уеб сайт трябва да бъде лесно откриваем и да изглежда професионално.

 

Днес, притежанието на уеб сайт не е желание, а необходимост за всеки бизнес. Изработката му е важен момент. Крайният резултат трябва да бъде бърз сайт с индивидуална визия, лесно меню, разбираемо съдържание и най-важното – добре индексиран в GoogleWebGelectronic ще гарантира правилната конструкция и  100% съвместимост на уеб сайта с Андроид смартфони, iOS телефони и таблети, Windows тъчскрийн компютри и съвременни хардуерни устройства. Вече повече от десет години ние слушаме нашите клиенти и се грижим за постигането на желаните от тях резултати. Създаваме и постоянно подобряваме за тях уникални уеб сайтове. Оптимизираме ги за достъп от широк спектър устройства. Изработката на уеб сайта е само началото. Започвайки одобрен от клиент проект, работим усилено не само до неговото завършване. Продължаваме и след това. Осигуряваме поддръжка и следим за правилното функциониране на уеб сайта.

 

Какво е нужно за изработката на уеб сайт?

kak-se-pravi-websiteЗа да бъде създаден интернет сайт, той трябва да разполага с: 
Домейн
За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име. Това е адресът на който ще бъде той. (пример: gelectronic.com). Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. След изтичането на заплатеният период, Вие решавате дали да подновите или прекратите запазването на домейна си. Прекратяването означава спиране на сайта.
Хостинг 
Хостинг е пространството, на което се складират всички елементи на даден сайт. В зависимост от нужното дисково пространство, брой бази данни и генериран месечен трафик – клиента заплаща подходящият план.
Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време. След изтичане на предплатеният срок, услугата се подновява. В противен случай уеб сайта спира да функционира.

При наличие на горепосочените домейн и хостинг идва ред на:
Уеб дизайн
Най-опростената дефиниция на уеб дизайн е „подредбата на елементите“
Уеб разработка
Това е уеб дизайн + всички изпълними програми и скриптове

След серия от тестове, уеб сайта е готов да бъде пуснат в действие.
Следва създаване на страници, категории и всичко, което клиента е посочил и одобрил в предварително изготвеният проект.

Изработваме всички нужни елементи: лого, банер, бутони, заснемане на обекти и продукти за създаване на каталог, рекламни материали свързани с дейността.

Ние от WebGelectronic сме готови да чуем Вашите идеи и желания. 

Можем да създадем за Вас професионален фирмен сайт,
личен сайт, опростена интернет страница, сайт-каталог, портфолио, блог,
онлайн магазин.

Това, което ни отличава е индивидуален подход и висока ефективност.

Готови ли сте да започнем?

Очакваме Ви! Свържете се с нас още сега

Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"