Изработка на уеб сайт. Всеки уеб сайт трябва да бъде лесно откриваем и да изглежда професионално. Притежанието на уеб сайт не е желание, а необходимост за всеки бизнес. Изработката му е важен момент. Крайният резултат трябва да бъде бърз сайт с индивидуална визия, лесно меню, разбираемо съдържание и най-важното – добре индексиран в Google. WebGelectronic ще гарантира правилната конструкция и съвместимост на уеб сайта с Андроид смартфони, iOS телефони и таблети, Windows тъчскрийн компютри и съвременни хардуерни устройства. Вече повече от десет години ние слушаме нашите клиенти и се грижим за постигането на желаните от тях резултати. Създаваме и постоянно подобряваме за тях уникални уеб сайтове. Оптимизираме ги за достъп от широк спектър устройства. Изработката на уеб сайта е само началото. Започвайки одобрен от клиент проект, работим усилено не само до неговото завършване. Продължаваме и след това. Осигуряваме поддръжка и следим за правилното функциониране на уеб сайта.

За да бъде създаден един интернет сайт, той се нуждае от:

1.Домейн. За да съществува един сайт в Интернет, той трябва да има домейн име. Това е адресът на който ще бъде той. (пример: gelectronic.com). Домейн името се резервира за определен период от време, като минималният срок е 1 година. След изтичането на заплатеният период, Вие решавате дали да подновите или прекратите запазването на домейна си. Прекратяването означава спиране на сайта.

2.Хостинг. Това е пространството, на което се складират всички елементи на даден сайт. В зависимост от нужното дисково пространство, брой бази данни и генериран месечен трафик, клиента заплаща подходящият план. Подобно на домейн името, хостинг плана се заплаща за определен период от време. След изтичане на предплатеният срок, услугата се подновява. В противен случай уеб сайта спира да функционира.

3.Уеб дизайн. Най-опростената дефиниция на уеб дизайн е „подредбата на елементите“

4.Уеб разработка. Това е уеб дизайн + всички изпълними програми и скриптове. След серия от тестове за стабилност на системата, следва..

Създаване на страници, категории и всичко, което клиента е посочил и одобрил в предварително изготвеният проект. Изработваме всички нужни елементи: фирмено лого, банери, бутони, заснемане на обекти и продукти за създаване на каталог. При създаване на сайт с е-магазин предлагаме първоначално запълване с продукти, което може да включва и обработка на описание + обработка на продуктови изображения. Предлагаме и направа на рекламни материали свързани с дейността – флаери, календари, брошури, дипляни.

Ние от WebGelectronic сме готови да чуем Вашите идеи и желания. Можем да създадем за Вас професионален фирмен сайт, личен сайт, опростена интернет страница, сайт-каталог, портфолио, блог, онлайн магазин. Това, което ни отличава е индивидуален подход и висока ефективност.

Свържете се с нас още сега. Попълнете формата за контакт или се обадете в офиса ни на GSM 0898 78 38 56 (виж контакти)

Форма за контакт

Информираме ви, че WebGelectronic извършва обработка на личните ви данни за целите на проверка и предоставяне на отговор по отправеното от вас запитване, както и с оглед подобряване качеството на обслужване. Повече информация можете да прочетете в "Защита на лични данни"