WebGelectronic е част от Gelectronic – специализирана фирма за доставка на хардуерни и софтуерни решения. WebGelectronic е създадена с цел да предостави успешни решения за своите клиенти. През последните десет години, успяхме да усъвършенстваме уменията и да повишим познанията си в областта на разработка, уеб дизайн, поддръжка и интернет маркетинг.  Разполагаме с опита, таланта и желанието да видим нашите клиенти как успяват. Без значение дали сега стартирате бизнес и искате уебсайт или имате нужда от редизайн и ъпдейт на вече съществуващ сайт или магазин, ние сме тук да Ви обърнем внимание.

Екип

Петър Гозманов, специалист в областта на компютърните и софтуерни системи. Сертифициран от Google в направление Google уеб дизайнер, Мобилни сайтове (Mobile Site Sertification), Анализ (Analytics) и Реклама (Google Adwards Fundamentals).
Валентин Гозманов, Owner. Основател на G electronic през 2007, Валентин полага основите на компанията. Ръководи проекти за корпоративните ни клиенти, участва в управлението на маркетинг кампании, планиране и концентриране на ресурси.

„Пътя на успеха е система от подобряване на вече успешни проекти. Водени от това мото, наша цел е да се адаптираме в една непрестанно променяща се интернет среда. Използвайки знанията и опита си, слушайки желанията на клиентите ни, постигаме желаните цели, а именно по-добро позициониране в интернет, добър и лесен за потребителя интерфейс, адаптивен дизайн.“ Петър Гозманов (CEO)