WebGelectronic е част от Gelectronic – специализирана фирма за доставка на хардуерни и софтуерни решения. WebGelectronic е създадена с цел да предостави успешни решения за своите клиенти. През последните десет години, успяхме да усъвършенстваме уменията и да повишим познанията си в областта на разработка, уеб дизайн, поддръжка и интернет маркетинг.  Разполагаме с опита, таланта и желанието да видим нашите клиенти как успяват. Без значение дали сега стартирате бизнес и искате уебсайт или имате нужда от редизайн и ъпдейт на вече съществуващ сайт или магазин, ние сме тук да Ви обърнем внимание.

Екип

 

Петър Гозманов, Chief Executive Officer CEO в G electronic. Петър има богат опит в различни оперативни и финансови роли в компанията. Специалист в областта на компютърните системи, сертифициран експерт в направления Advanced Client Solutions, Workstation, Mobility Solution by Fujitsu; Lenovo, Acer, Dell EMC Partner. Сертифициран от Google в направление Google уеб дизайнер, Мобилни сайтове (Mobile Site Sertification), Анализ (Analytics) и Реклама (Google Adwards Fundamentals). Уменията в компютърното програмиране, съчетани с над 10 годишен опит в областта на информационните технологии помагат на Петър да доведе до успех всеки ръководен от него проект.
Валентин Гозманов, Owner, Founder, Marketing Specialist. Основател на G electronic през 2007, Валентин полага основите на компанията. Ръководи проекти за корпоративните ни клиенти, участва в управлението на маркетинг кампании, планиране и концентриране на ресурси.

 

„Пътя на успеха е система от подобряване на вече успешни проекти. Водени от това мото, наша цел е да се адаптираме в една непрестанно променяща се интернет среда. Използвайки знанията и опита си, слушайки желанията на клиентите ни, постигаме желаните цели, а именно по-добро позициониране в интернет, добър и лесен за потребителя интерфейс, адаптивен дизайн.“ Петър Гозманов (CEO)