WebGelectronic е част от Gelectronic – специализирана фирма за доставка на хардуерни и софтуерни решения. WebGelectronic е създадена с цел да предостави успешни решения за своите клиенти. През последните десет години, успяхме да усъвършенстваме уменията и да повишим познанията си в областта на разработка, уеб дизайн, поддръжка и интернет маркетинг.  Разполагаме с опита, таланта и желанието да видим нашите клиенти как успяват. Без значение дали сега стартирате бизнес и искате уебсайт или имате нужда от редизайн и ъпдейт на вече съществуващ сайт или магазин, ние сме тук да Ви обърнем внимание.

Екип

Петър Гозманов, специалист компютърни и софтуерни системи. Петър е възпитаник на Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ гр.Пловдив и Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“. Сертифициран от Google в направление уеб дизайн, мобилни сайтове (Mobile Site Sertification), Анализ (Analytics) и Реклама (Google Adwards Fundamentals).
Валентин Гозманов, основател на Gelectronic през 2007. Ръководи проекти за корпоративни клиенти, участва в управлението на маркетинг кампании.  Възпитаник на Математическа Гимназия „Акад. К. Попов“ гр. Пловдив, ВИНС гр.Варна, Нов български университет – „Дизайн на електронни издания и уеб сайтове“

„Пътя на успеха е система от подобряване на вече успешни проекти. Водени от това мото, наша цел е да се адаптираме в една непрестанно променяща се интернет среда. Използвайки знанията и опита си, слушайки желанията на клиентите ни, постигаме желаните цели, а именно по-добро позициониране в интернет, добър и лесен за потребителя интерфейс, адаптивен дизайн.“ Петър Гозманов (CEO)